U bent hier

Zondagsschool "Samuel"

De zondagsschool kan bezocht worden door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Er wordt het hele jaar door zondagsschool gehouden behalve in de vakantiemaanden juli en augustus. Het tijdstip van de samenkomst is op zondag eenmaal in de veertien dagen, direct na de middagdienst. (omstreeks half vijf) tot half 6. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en iets creatiefs gedaan. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Faas. 

Hallo jongens en meisjes.

We oefenen al een paar weken voor de dienst van Tweede Paasdag. We hopen dat we een mooie dienst mogen hebben. En dat jullie er allemaal bij kunnen zijn. Met natuurlijk de papa's, de mama's, de opa's en de oma's. Die natuurlijk heel benieuwd zijn wat jullie geleerd hebben.

Op zondag 8 april is het weer Zondagsschool. Na de middagdienst verwachten we jullie. We hebben dan psalm 15:5 geleerd en de juf vertelt het verhaal van Zacheüs de Tollenaar.

Op zondag 22 april is het ook Zondagsschool. Dan gaat het verhaal over de bruiloft te Kana. De psalm die we dan kennen is psalm 9:1.

Hartelijke groeten van de jufs

 

Aanstaande zondag

Aanstaande zondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is dan bestemd voor de diaconie. Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.

Ontwikkeld door Verolme Development