U bent hier

Zondagsschool "Samuel"

De zondagsschool kan bezocht worden door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Er wordt het hele jaar door zondagsschool gehouden behalve in de vakantiemaanden juli en augustus. Het tijdstip van de samenkomst is op zondag eenmaal in de veertien dagen, direct na de middagdienst. (omstreeks half vijf) tot half 6. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en iets creatiefs gedaan.  

Van de Zondagsschool.

Hoi jongens & meisjes,

We hebben inmiddels een aantal keer Zondagsschool gehad. We mogen terugkijken op fijne lessen met elkaar. Met groep 1 hebben we een start gemaakt met het thema Vriendschap. Zo hoorden we o.a. het verhaal van de vier vrienden die hun verlamde vriend bij Jezus brachten. We hebben met elkaar gepraat over bidden. Wat is bidden? Waar kan je voor bidden? Voor wie bid je? En wanneer mag je bidden? Wij mogen ook, net als de vier vrienden, voor onze vriendjes en vriendinnetjes bidden. En hen zo ook bij Jezus brengen in ons gebed. We hopen hier nog verder over te werken in de volgende les. We luisteren de volgende keren naar het verhaal van het grote Avondmaal. De keer daarop naar het verhaal van Daniël en zijn vrienden. Ilse de Haan is inmiddels 4 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd We heten jou van harte welkom in groep 1 op de zondagsschool!

In groep 2 horen wij de komende keren over Jezus Die op de zee wandelt. De man met de dorre hand. En de gelijkenis van het zaad. Misschien kunnen jullie deze verhalen thuis al eens lezen! We hebben ook in beide groepen een goed doel waar we voor sparen. Groep 1 koos als goed doel Dorcas en groep 2 Open Doors. Blijven jullie thuis je psalm ook allemaal goed oefenen?

Een hartelijke groet,

Juf Nelly , Juf Annalies, Juf Arina, Juf Nadine , Juf Annika , Juf Linda.

Aanstaande zondag

 

Lees hier het besluit van de kerkenraad inzake de maatregelen

D.V. zondag 24 oktober gaat onze eigen predikant, ds S.M. Buth, ons voor. 

De diensten beginnen om 10.00 uur en 15.00 uur .

 Er is oppas in de crèche voor de kleintjes.