U bent hier

Zondagsschool "Samuel"

De zondagsschool kan bezocht worden door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Er wordt het hele jaar door zondagsschool gehouden behalve in de vakantiemaanden juli en augustus. Het tijdstip van de samenkomst is op zondag eenmaal in de veertien dagen, direct na de middagdienst. (omstreeks half vijf) tot half 6. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en iets creatiefs gedaan.  

Van de Zondagsschool

Van de Zondagsschool (1)

 

Lieve jongens en meisjes,

De zomervakantie is inmiddels alweer voorbij, en de scholen zijn weer van start gegaan. We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad! Het nieuwe seizoen hopen we te starten met 14 kinderen. Femke en Marlynn hopen als eerste dit seizoen in te stromen; van harte welkom bij ons in groep 1! Het rooster hebben jullie ontvangen via de hiervoor bestemde app. Bidden jullie samen met papa en mama om een gezegend seizoen met elkaar ? Dat ons bidden & ons zingen tot de hemel door mag dringen!

Groetjes Juf Linda en Juf Arina

Van de Zondagsschool (2)

Ha meiden en jongens van de oudste groep,

Nog even en dan begint de zondagsschool weer. Wij kijken ernaar uit, we hopen jullie ook! Dit seizoen verwachten we veel kinderen in de oudste groep, extra mooi! We zullen het eerste half uur gezamenlijk hebben en daarna splitsen we op in 2 groepen voor het spel of de verwerking. Op D.V. zondag 25 september gaat de zondagsschool weer beginnen. Wil je voor die zondag psalm 21 vers 1 leren? Ook dit jaar mogen jullie weer geld geven voor een goed doel. Het geld sturen we via het LCJ naar straatkinderen in Georgië. Hier kun je er meer over lezen: https://www.lcjactie.nl/actiedoelen/komoverenhelp/

We hopen dat we veel kinderen mogen helpen door te delen van onze rijkdom.

Hartelijke groet van juf Annika, juf Annalies en juf Nadine

 

 

Aanstaande zondag

 

D.V. zondag 2 oktober gaat ons in beide diensten voor

ds S.M. Buth

De diensten beginnen om 10.00 uur en 15.00 uur.

Er is oppas voor de kleintjes in de crèche