U bent hier

Zondagsschool "Samuel"

De zondagsschool kan bezocht worden door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Er wordt het hele jaar door zondagsschool gehouden behalve in de vakantiemaanden juli en augustus. Het tijdstip van de samenkomst is op zondag eenmaal in de veertien dagen, direct na de middagdienst. (omstreeks half vijf) tot half 6. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en iets creatiefs gedaan.  

Van de Zondagsschool.

Beste jongens en meisjes

Het lijkt nog maar zo kort geleden. Het Kerstfeest. Wat hebben jullie daarvoor toen goed geoefend. Maar op D.V. 22 april is er weer een Evangelisatiedienst in de kerk. En dan mogen jullie ook weer laten horen wat je geleerd hebt. Op 14 april is het Zondagsschool. Dan vertelt de juf van Thomas. Hij kon het maar niet geloven dat de Heere was opgestaan uit de dood. We gaan dan ook oefenen voor het Paasfeest. Op zondag 21 april is het ook Zondagsschool. Dan oefenen we in de kerk. We hopen dat jullie er dan allemaal bij zijn. En thuis alles goed hebben geleerd. De week erna, 28 april, is het ook Zondagsschool. Dan gaan we met elkaar nadenken over Zingen. De juf vertelt dan van Paulus en Silas. Wij kunnen het niet begrijpen, maar zij zongen toen ze in de gevangenis zaten opgesloten. We leren dan een prachtige psalm. Psalm 150.

De jufs van de Zondagsschool.

 

Aanstaande zondag

Aanstaande vrijdag begint de dienst om half 8. De extra collecte is voor de kerk. Onze eigen predikant hoopt ons voor te gaan. Ook op Paaszondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is voor Israel.

Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.