U bent hier

Zondagsschool "Samuel"

De zondagsschool kan bezocht worden door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Er wordt het hele jaar door zondagsschool gehouden behalve in de vakantiemaanden juli en augustus. Het tijdstip van de samenkomst is op zondag eenmaal in de veertien dagen, direct na de middagdienst. (omstreeks half vijf) tot half 6. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en iets creatiefs gedaan.  

Lieve jongens en meisjes,

Van de Zondagsschool (1)

Lieve jongens en meisjes, Hebben jullie allemaal een fijne kerstvakantie gehad? We mogen met elkaar terugkijken naar een mooi Kerstfeest! Wat klonk het zingen prachtig uit zoveel monden! DV 8 Januari zullen we weer starten. Tirza Roelse is in de vakantie 4 jaar geworden, gefeliciteerd! Van harte welkom ook in de 1e groep! We zullen komende keren luisteren naar het verhaal van de 12 jarige Jezus in de tempel, en het verhaal over de Heere Jezus die de kinderen zegent. Daar past ons nieuwe themalied prachtig bij, ‘’ Laat de kinderen tot Mij komen’’ Oefenen jullie deze thuis ook?

Groetjes Juf Linda & Juf Arina

Van de Zondagsschool (2)

Wat was het een mooi kerstfeest op 26 December! Het zingen van de kinderen klonk echt prachtig en iedereen deed erg goed mee. We danken de Heere ervoor en zagen dat jullie er zelf ook van genoten hebben. 14 In de kerstvakantie hebben we nog een gezellige middag gehad voor alle kinderen van 4-12 jaar. Het was weer om lekker binnen spelletjes te doen en te knutselen. Gelukkig waren er stoere helpers die buiten een vuurtje konden maken waar we nog marshmallows op konden roosteren. En op 8 Januari is alweer de eerste keer zondagsschool van het nieuwe jaar, het zal dan gaan over Simeon en Anna. We wensen de kinderen Gods zegen toe in dit nieuw begonnen jaar!

Een hartelijke groet van de juffen

Aanstaande zondag

 

D.V. zondag 05 Februari 10.00 uur en 15.00 uur ds. S.M. Buth

De diensten beginnen om 10.00 uur en 15.00 uur.

Er is oppas voor de kleintjes in de crèche