U bent hier

Zondagsschool "Samuel"

De zondagsschool kan bezocht worden door kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ook kinderen van buiten onze gemeente zijn van harte welkom! Er wordt het hele jaar door zondagsschool gehouden behalve in de vakantiemaanden juli en augustus. Het tijdstip van de samenkomst is op zondag eenmaal in de veertien dagen, direct na de middagdienst. (omstreeks half vijf) tot half 6. Er wordt een Bijbelverhaal verteld en iets creatiefs gedaan.  

Van de Zondagsschool.

Hoi jongens en meisjes,

Na een hele lange tijd van vakantie is het eindelijk weer zover! D.V. zondag 15 september houden we de 1e keer zondagsschool. Na de oproep in het laatste kerkblad hebben we 2 aanmeldingen gekregen. Juf Ineke en juf Lisanne willen we hierbij hartelijk welkom heten!  We zijn erg blij dat ze ons willen helpen met leiding geven. Ook zijn er 4 nieuwe kinderen, waarvan sommige in de achterliggende periode 4 jaar zijn geworden. Welkom: Julia, Levy, Henrie en Adrian! Verder willen we dit jaar meer leeftijdsgericht gaan werken. Dit houdt in dat de groep in tweeën wordt gesplitst. Dit doen we omdat de groep steeds groter wordt, zo kunnen we meer op niveau werken.

De 1e groep bestaat uit kinderen in de leeftijd t/m 6 jaar

De 2e groep bestaat uit kinderen in de leeftijd 6 t/m 12 jaar

We gaan dit seizoen met boekjes werken van de Bond van Hervormde Zondagsscholen. Iedereen krijgt een eigen boekje om in te werken. Bidden jullie met ons mee, of de Heere al het werk wat te wachten staat wil zegenen?

Wij kijken er naar uit! Graag tot dan.

Groetjes van:

Juf Annalies, Juf Linda, Juf Arina, Juf Nelly, Juf Ieneke en Juf Lisanne 

 

 

Aanstaande zondag

Zondag hoopt in beide diensten onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is dan voor het orgelfonds. 

Er is tijdens de ochtenddienst creche.