U bent hier

Zendingscommissie "Laat de heidenen weten..."

De zendingscommissie heeft als taak de zendingsgedachte in de gemeente te stimuleren door middel van diverse activiteiten. Zo wordt er onder andere een bloemschikavond georganiseerd. Ook verzorgt zij de zendingsbusjes en de inning van de jaarlijkse bijdragen. 

De zending- en evangelisatiecommissie fungeren als één commissie.

Aangezien we veel raakvlakken hebben en beiden op zoek zijn naar leden hebben we met toestemming van de kerkenraad de handen ineen geslagen. Hierdoor hebben wij een breder draagvlak en kunnen de functies beter verdeeld worden.

Postzegels

Er zijn weer frankeerzegels beschikbaar bij zr. A. Guiljam en br. P. Poppe. Het zijn setjes van 20 stuks van ‘1’. Ze kunnen tegen de gebruikelijke kosten weer opgehaald worden bij deze adressen. U steunt er het werk van Zending en Evangelisatie mee.  

Gemeente-klusdag

Onze jaarlijkse gemeente-/klusdag komt er weer aan! Noteert u het vast in uw agenda?! Zaterdag 14 september 2019! Overdag hopen we te gaan klussen (met de CvB) en vanaf 17.00 uur staat de koffie klaar. We hopen rond 18.00 uur de BBQ aan te steken! We verwachten ongeveer 21.30 uur klaar te zijn. De kosten voor volwassenen zijn € 12,50 en voor kinderen van 4 tot 12 jaar € 7,50. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn gratis. U/jij komt toch ook?! Allen hartelijk welkom! (Als u niet kan wachten om u op te geven, mail gerust naar s.de.haan@live.nl).

De hartelijke groeten, namens alle leden van de ZEC. Rinco de Putter, Jaap Verolme, Peter Poppe, Sandra Roelse, Willem Abrahamse, Stephanie de Haan en Irene Faas  

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanstaande zondag

Zondag hoopt in beide diensten onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is dan voor het orgelfonds. 

Er is tijdens de ochtenddienst creche.