U bent hier

Zendingscommissie "Laat de heidenen weten..."

De zendingscommissie heeft als taak de zendingsgedachte in de gemeente te stimuleren door middel van diverse activiteiten. Zo wordt er onder andere een bloemschik avond georganiseerd. Ook verzorgt zij de zendingsbusjes en de inning van de jaarlijkse bijdragen. 

Beste gemeenteleden,
Het nieuwe EC seizoen gaat D.V. dinsdag 12 september van start. Vanaf dit seizoen zullen de zending- en evangelisatiecommissie fungeren als één commissie.
Aangezien we veel raakvlakken hebben en beiden op zoek zijn naar leden hebben we met toestemming van de kerkenraad de handen ineen geslagen. Hierdoor hebben wij een breder draagvlak en kunnen de functies beter verdeeld worden.
Tijdens de afgelopen periode hebben we niet stilgezeten. Op D.V. 25 oktober hopen we samen met de GKV en PKN een creatieve morgen te organiseren in de Rank. Deze is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. De kosten hiervoor zijn 1 euro. Opgeven kan t/m 18 oktober bij Sandra Roelse. Wees er snel bij want vol = vol. Meer info t.z.t via de flyer in de hal. Het is de bedoeling dat we tussen de middag samen met de kinderen pannenkoeken eten. 
 
Hiervoor zijn we op zoek naar mensen die  thuis, voor ons,  pannenkoeken willen bakken. Eind van de morgen kunnen de pannenkoeken dan gebracht worden naar de ontmoetingsruimte van de gereformeerde kerk vrijgemaakt.
Bij deze de vraag wie er pannenkoeken wil bakken? Aan de hand van de opgaven zullen we laten weten hoeveel pannenkoeken we ongeveer verwachten per bakker. U mag ook zelf al bij uw opgave aangeven hoeveel pannenkoeken u maximaal wilt bakken. Opgeven voor het bakken van de pannenkoeken kan bij Corina Meeusen:  cmeeusen@zeelandnet.nl of 06-50618448. Graag voor 18 oktober.
Alvast bedankt, namens de werkgroep van de kindervakantiedag!
 
Tot zover een update van de ZEC.

Met vriendelijke groet, Sandra Verhelst

Aanstaande zondag

Aanstaande zondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is dan bestemd voor de diaconie. Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.

Ontwikkeld door Verolme Development