U bent hier

Zendingscommissie "Laat de heidenen weten..."

De zendingscommissie heeft als taak de zendingsgedachte in de gemeente te stimuleren door middel van diverse activiteiten. Zo wordt er onder andere een bloemschikavond georganiseerd. Ook verzorgt zij de zendingsbusjes en de inning van de jaarlijkse bijdragen. 

De zending- en evangelisatiecommissie fungeren als één commissie.

Aangezien we veel raakvlakken hebben en beiden op zoek zijn naar leden hebben we met toestemming van de kerkenraad de handen ineen geslagen. Hierdoor hebben wij een breder draagvlak en kunnen de functies beter verdeeld worden.

Meeleven met de Vervolgde Kerk

Elke laatste vrijdagmorgen van de maand komen we in de consistorie bij elkaar om mee te leven met de Vervolgde Kerk. We beginnen om 10.00 uur. Vrijdag 26 april is ieder hiervoor uitgenodigd.

Voor de komende periode hebben we de volgende activiteiten gepland. Op D.V. 4 april wordt een zendingsavond georganiseerd. Het zendingsechtpaar fam. Den Hartog hoop een presentatie te verzorgen over hun werk in Thailand. Ze zijn in januari 2016 uitgezonden door OMF en de gemeente van Leiden en nu voor verlof in Nederland.  De avond begint om 19.30 uur in het verenigingsgebouw ‘ De Wingerd’. Op D.V. 10 april wordt een bloemschikavond verzorgd door zr. E.J.Hangoor. We maken die avond een voorjaarsstuk. Aanmelden kan tot en met zondag 7 april bij Stephanie de Haan: s.de.haan@live.nl of 06-30576056. De kosten bedragen € 15,00 per persoon. Naast de gezelligheid houdt u er ’s avonds een mooi bloemstuk aan over! Ook de bloemschikavond start om 19.30 uur.

We hopen u op genoemde avonden te ontmoeten.

 

Aanstaande zondag

Aanstaande vrijdag begint de dienst om half 8. De extra collecte is voor de kerk. Onze eigen predikant hoopt ons voor te gaan. Ook op Paaszondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is voor Israel.

Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.