U bent hier

Zendingscommissie "Laat de heidenen weten..."

De zendingscommissie heeft als taak de zendingsgedachte in de gemeente te stimuleren door middel van diverse activiteiten. Zo wordt er onder andere een bloemschikavond georganiseerd. Ook verzorgt zij de zendingsbusjes en de inning van de jaarlijkse bijdragen. 

De zending- en evangelisatiecommissie fungeren als één commissie.

Aangezien we veel raakvlakken hebben en beiden op zoek zijn naar leden hebben we met toestemming van de kerkenraad de handen ineen geslagen. Hierdoor hebben wij een breder draagvlak en kunnen de functies beter verdeeld worden.

Dorpsfeest 2019: “Meebakken” voor ‘Stichting Chikondi’.

Op D.V. vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni wordt het dorpsfeest weer georganiseerd. Dit jaar door de PKN.

Als gezamenlijke evangelisatiecommissies van de 3 kerken in Zaamslag zullen we dit jaar ook weer aanwezig zijn. In verband hiermee zijn we op zoek naar gemeenteleden die koekjes, cakes, muffins e.d. willen bakken voor de verkoop. De opbrengst hiervan is bestemd voor ‘Door of Hope’, een project in Zuid-Afrika. http://www.villagesouthafrica.com

‘Door of Hope’ zet zich in voor kansarme kinderen in Zuid-Afrika. Vanuit de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt zijn er al regelmatig mensen als vrijwilliger naar Zuid-Afrika geweest om mee te helpen.

Let u bij het aanbieden van producten voor de verkoop op het volgende:
 

  • de producten moeten vers zijn
    (zodat ze vrijdagavond en/of zaterdag verkocht kunnen worden)
  • de producten moeten verpakt worden
    (bijv. in doorzichtig folie, zakje of gebaksdoos)
  • de producten moeten makkelijk te vervoeren zijn voor de kopers
    (dus niet te veel versiering met botercrème, slagroom, etc.)

 

Wilt u meehelpen? Heel hartelijk dank! U kunt uw gebakken product op vrijdagavond of op zaterdag aanleveren bij de kraam.

We proberen samen weer tot een smakelijke opbrengst te komen!

Alvast heel erg bedankt voor uw reactie!!

Hartelijke groet van de Zendings- en Evangelisatiecommissie

Bloemschikavond

Op woensdagavond 10 april hebben we een bloemschikavond georganiseerd. Dit onder leiding van Rina Hangoor. Er waren 18 vrouwen aanwezig. We hebben een bloemstuk gemaakt op een half piepschuim ei. Deze hebben we eerst bekleed met klimopbladeren en daarna hebben we de oase/het ei opgevuld met groen, bloemen en leuke voorjaarstakjes. Het was weer een zeer geschikte en gezellige avond. We danken Rina hartelijk voor de sponsoring en het organiseren van deze bloemschikavond. We hebben genoten en gingen ook nog met een super mooi bloemstuk naar huis toe! De avond heeft € 245 opgeleverd.

 

 

Aanstaande zondag

Zondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is de kerkelijke kassen.. 

Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.

Vanaf 1 juni is er (voorlopig) alleen tijdens de ochtenddienst crèche.