U bent hier

Vrouwenvereniging "Dient den Heere"

Woensdag om de veertien dagen vergaderen we in de consistorie. We beginnen om half 8. En we sluiten om half 10 af. Voor de pauze houdt één van de leden een inleiding over een Bijbels onderwerp. Na de pauze is er een vrije bijdrage. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Op D.V. 9 januari en 23 januari vergaderen wij in de Wingerd.  

Op D.V. woensdag 3 en 17 april vergadert de vrouwenvereniging. We komen samen om half 8 in de Wingerd. Voor de pauze behandelen we een Bijbels onderwerp. Na de pauze is er altijd een vrije bijdrage door één van de leden. Iedereen die nog nooit is geweest is van harte welkom om eens een avond bij te wonen. Om half 10 sluiten we de avond af.

Op D.V. 9 april komt de Kring Zeeland samen in de Wingerd. Mevrouw Fokkema hoopt een inleiding te houden over Leven onder druk. Om half 3 staat de koffie klaar. Belangstellenden, zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom deze middag bij te wonen.

Hartelijke groeten van het bestuur.

Presidente :           Zr. J. de Feijter – van Hoeve  / Zr. J.A. Koopman – de Feijter
Secretaresse :       Zr. E. D. Piessens - Bakker
Penningmeester :  Zr. A.S Guiljam – Catseman

Aanstaande zondag

Aanstaande vrijdag begint de dienst om half 8. De extra collecte is voor de kerk. Onze eigen predikant hoopt ons voor te gaan. Ook op Paaszondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is voor Israel.

Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.