U bent hier

Orgelcommissie

Voor de aanschaf van een nieuw kerkorgel is de orgelcommissie in het leven geroepen. Zij organiseren activiteiten voor het verwerven van inkomsten voor een bijzonder doel. 

Beste gemeenteleden,

De wafelactie van 8 en 9 maart heeft het mooie bedrag opgebracht van € 1230,25.Iedereen heel erg bedankt hiervoor! In het bijzonder willen we alle wafelbakkers bedanken, voor het maken van de kilo’s beslag en het bakken van vele honderden wafels! Er waren dit jaar ook enkele prijzen te winnen. Ad de Blaeij heeft de inhoud van de pot met drop geraden en deze mee naar huis gekregen. Patrick van Limpt won de prijs met het raden van de boodschappen. Beide mannen veel snoepplezier toegewenst!

D.V. woensdag 22 mei organiseren we samen met de Werkgroep Vluchtelingen in onze kerk een samenzangavond met psalmen en geestelijke liederen. De avond begint om 19.30 uur. Ds. De Haan en ds. Van Luttikhuizen zullen voor de begeleiding zorgen en voor het openen en sluiten van de avond. Na afloop is er tijd voor koffie en ontmoeting in de Wingerd. Iedereen hartelijk welkom!

Hartelijke groeten,

De orgelcommissie (Sandra Roelse, Rinco de Putter en Thomas Poppe.

 

Aanstaande zondag

Aanstaande vrijdag begint de dienst om half 8. De extra collecte is voor de kerk. Onze eigen predikant hoopt ons voor te gaan. Ook op Paaszondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is voor Israel.

Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.