U bent hier

Orgelcommissie

Voor de aanschaf van een nieuw kerkorgel is de orgelcommissie in het leven geroepen. Zij organiseren activiteiten voor het verwerven van inkomsten voor het nieuwe orgel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rinco de Putter, tel. 0115-431476. 

Beste gemeenteleden,

De zangavond op woensdag 23 mei, georganiseerd samen met de stichting Werkgroep Vluchtelingen Terneuzen, heeft het mooie bedrag opgeleverd van € 623,45. Dit bedrag hebben we gedeeld samen met de stichting Werkgroep Vluchtelingen. Het was een mooie, goedbezochte avond waarin we samen veel mooie liederen hebben gezongen en geluisterd hebben naar een gedicht en een muzikaal intermezzo. Zaterdag 9 juni stonden we tijdens het dorpsfeest op de rommelmarkt met rommel én wafels! Er is veel rommel verkocht en de verkoop vam de wafels liep zo hard dat de vele vrijwilligers het bijna niet aangebakken kregen. Voor het kraam voor de kerk stonden gedurende de hele morgen mensen te dringen om een wafel met een bak koffie te bemachtigen. ’s Middags hebben we gezellig in de kerktuin geluncht en daarna de opbrengst van in totaal € 451,35 geteld. Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle hulp en bijdrage! Komende zaterdag, D.V. 23 juni, komen we bij u langs om lege statiegeld flessen op te halen. Voor deze dag kunt u ook nog bolussen van onze bakker Van de Velde bestellen (graag d.m.v. formulier of mail naar t-poppe@hotmail.com voor maandagavond 18 juni). De bolussen worden gelijktijdig met de flessenactie bij u thuis bezorgd!

 

Hartelijke groeten van de orgelcommissie. (Sandra Roelse, Rinco de Putter en Thomas Poppe)

Aanstaande zondag

Aanstaande zondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is dan bestemd voor de diaconie. Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.

Ontwikkeld door Verolme Development