U bent hier

Jeugdvereniging "Abia" 16-

De vereniging vergadert gedurende het hele jaar (met uitzondering van de zomermaanden juni tot en met september) eens per veertien dagen op zaterdagavond. De verenigingsavond begint om 19:30 uur. Gedurende de avond wordt er een inleiding en bijdrage gehouden door één van de leden. Deze vereniging is bedoeld voor alle jeugd vanaf 12 tot 16 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: K.J. de Putter, tel 0115-431476.

We hebben besloten voortaan op dezelfde avond vereniging te houden. Jeugdvereniging +16 verwachten we in de consistorie en jeugdvereniging -16 in de crèche. D.V. 22 oktober is de eerste avond. We beginnen om half 8. Op zaterdag 28 oktober is er het Jeugdappel voor de +16. Hierover horen jullie nog.  5 november en 19 november hopen we dan weer bij elkaar te komen. Neem gerust een vriend of vriendin mee. We hopen op mooie en gezegende avonden. 

 

Aanstaande zondag

Aanstaande zondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is dan bestemd voor de diaconie. Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.

Ontwikkeld door Verolme Development