U bent hier

Jeugdvereniging "Abia" 16-

De vereniging vergadert gedurende het hele jaar (met uitzondering van de zomermaanden juni tot en met september) eens per veertien dagen op zondagavond. De verenigingsavond begint om 19:30 uur. Gedurende de avond wordt er een inleiding en bijdrage gehouden door één van de leden. Deze vereniging is bedoeld voor alle jeugd vanaf 12 tot 16 jaar.

Hier een berichtje namens de leiding van de jeugdvereniging.

 

Helaas hebben we het afgelopen seizoen voor de laatste keer jeugd- vereniging gehad met de +16. We hadden een kleine maar leuke club. Een seizoen om weer met plezier op terug te kijken. Jammer dat we vervroegd moesten stoppen wegens corona.  Doordat er een aantal leden niet meer kan komen is de jeugdvereniging helaas gestopt. 

Lieve J.V.-leden bedankt voor de leuke en leerzame momenten samen.

Ondertussen zijn we mogen starten met een nieuwe groep -16.  De eerste bijeenkomst hebben we gehad op zondag 4 oktober tussen de ochtend- en de middagdienst. We hebben  nagedacht  over  de  gelijkenis  van  het verloren  schaap. Samen lekker  broodjes gegeten en als  ontspanning hebben  we  gesjoeld. De volgende bijeenkomsten van de jeugdvereniging hopen we te houden  op  zondag  15  november en  13 december. Weer tussen de diensten  door.  Alle  jeugd  vanaf  10 tot 16 jaar is  van harte welkom.

 Vriendelijke  groet  van  de  leiding  van  de  JV

Aanstaande zondag

 

Zondag 17 januari hoopt ds H.H. de Haan ons voor te gaan. 

 De diensten beginnen om 10.00 en 15.00 uur.

Er is oppas voor de kleintjes in de creche.