U bent hier

Jeugdvereniging "Abia" 16-

De vereniging vergadert gedurende het hele jaar (met uitzondering van de zomermaanden juni tot en met september) eens per veertien dagen op zaterdagavond. De verenigingsavond begint om 19:30 uur. Gedurende de avond wordt er een inleiding en bijdrage gehouden door één van de leden. Deze vereniging is bedoeld voor alle jeugd vanaf 12 tot 16 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: K.J. de Putter, tel 0115-431476.

We hebben besloten voortaan op dezelfde avond vereniging te houden. Jeugdvereniging +16 verwachten we in de consistorie en jeugdvereniging -16 in de crèche.

Beste jongeren,

Water!

Wat kan dat heerlijk en verfrissend zijn op een warme zomerdag. Maar ook handig als je de vaat moet doen. Water, niemand kan er zonder. Je kan er teveel van hebben, maar ook te weinig. In de Bijbel vergelijkt Jezus Zichzelf met water. Water als een bron van Leven. Het Levend Water. Dat is waar het Jeugdappel -16 dit jaar over gaat. "Levend Water" Dit thema wordt uitgewerkt in een introfilm, een appelwoord en vier verschillende workshops.

Dit jaar zal het Jeugdappel gehouden worden op D.V. zaterdagmorgen 7 april 2018 in het gebouw van de LEG, Kruisweg 55 te Aalsmeederbrug. De start is om 10.00 uur, vanaf 9.30 uur is de inloop.

Hier hopen we heen te gaan.

Ben je geen lid van de JV maar lijkt het je leuk om mee te gaan, laat het weten.

Zondag 15 April willen we als jeugdvereniging weer bij elkaar komen. Het thema van deze avond zal zijn: Wie ben jij? Heb je gaven en talenten?

De Jeugdverenigingavonden starten om half 8 in de Wingerd  en rond half 10 zijn we klaar.  Alle jeugd vanaf 12 jaar van harte welkom!

Groetjes Annalies, Irene, Martijn en Ilona

 

 

Aanstaande zondag

Aanstaande zondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is dan bestemd voor de diaconie. Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.

Ontwikkeld door Verolme Development