U bent hier

Jeugdvereniging "Abia" 16-

De vereniging vergadert gedurende het hele jaar (met uitzondering van de zomermaanden juni tot en met september) eens per veertien dagen op zaterdagavond. De verenigingsavond begint om 19:30 uur. Gedurende de avond wordt er een inleiding en bijdrage gehouden door één van de leden. Deze vereniging is bedoeld voor alle jeugd vanaf 12 tot 16 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: K.J. de Putter, tel 0115-431476.

We hebben besloten voortaan op dezelfde avond vereniging te houden. Jeugdvereniging +16 verwachten we in de consistorie en jeugdvereniging -16 in de crèche.

Zondag 7 Januari hopen we als jeugdvereniging -16 weer bij elkaar te komen.  We willen deze avond het thema Amos te behandelen. We starten om half 8 en hopen rond half 10 klaar te zijn.Zondag 21 Januari hopen we nog een keer over het thema Amos na te denken. Rond half 10 hopen we klaar te zijn.

                                       Groetjes van Annalies, Irene, Martijn en Ilona

 

Aanstaande zondag

Aanstaande zondag hoopt onze eigen predikant ons voor te gaan. De extra collecte is dan bestemd voor de diaconie. Klik hier voor het rooster van de kinderoppas.

Ontwikkeld door Verolme Development