U bent hier

CGK Zaamslag

Geachte broeders en zusters
 
Er is geen noodzaak meer tot aanmelden van de gemeenteleden voor het bijwonen van de kerkdienst, gezien het feit dat het aantal leden wat 's zondags komt, met inachtiname van de 1,5 mtr regel, prima in kerk geplaatst kan worden. De kosters wijzen de mensen na binnenkomst een plaats, hierbij worden 's morgens en 's middags andere banken gebruikt om zodoende de besmetting via contactvlakken te vermijden. Wacht voor de lijn in de hal van de kerk, totdat de koster komt om de plaats aan te wijzen. 
Gasten mogen zich wel opgeven bij de scriba. scriba@cgkzaamslag.nl
Grotere gezinnen van meer dan 3 personen worden verzocht om ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat de grote banken evenredig gevuld kunnen worden en er niet op het laatste nog geschoven moet worden.
 
Er wordt vanaf d.v. zondag 12 juli ingetogen gezongen. De ventilatie tool die wordt aangereikt door het kerkelijk bureau, geeft aan dat er met alle onderstaande gegevens, een acceptabel risico is (stoplicht staat op groen).
Ca. 100 personen in ons kerkgebouw met een inhoud van 2500m3,
Tijdsduur kerkdienst is 1,5 uur en hiervan doen we ca. 15 minuten zingen.
Belangrijk aspect is de afzuiging, welke max 5400 m3/uur lucht ververst.
 
We willen er op wijzen dat we de 1,5 mtr regel hanteren en er alles aan doen om dit ook te garanderen en verzoeken een ieder om het advies van de kosters hierin op te volgen. Het is uiteraard wel uw eigen verantwoording dat u deze 1,5 mtr ook aanhoud.

We wensen u gezegende diensten toe.

Hartelijke groeten,

Uw Kerkenraad.

 

 

 

 

 

Aanstaande zondag

 

Zondag 17 januari hoopt ds H.H. de Haan ons voor te gaan. 

 De diensten beginnen om 10.00 en 15.00 uur.

Er is oppas voor de kleintjes in de creche.